
To Primus Carmenere προέρχεται από επιλεγμένα σταφύλια της διάσημης ονομασίας προέλευσης Apalta. Έχει υποστεί 12 μήνες παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (20% νέο βαρέλι).
Η μύτη είναι σαγηνευτική με αρώματα κόκκινου κερασιού και φραγκοστάφυλου, βοτανικές νότες από μέντα, δεντρολίβανο και άγρια βιολέτα, βανίλια, γλυκόριζα και πιπέρι. Στο στόμα είναι βελούδινο με ζουμερό φρούτο και οι ταννίνες είναι μαλακές. Η επίγευση μακρά και φρουτώδης.
Η λέξη Primus είναι λατινική και σημαίνει "Πρώτος" ή "Ο πρώτος μεταξύ των ομοίων του". Πριν 20 χρόνια, o Agustin Hunneus είχε ως όραμα να δημιουργήσει καινοτόμα κρασιά με προσωπικότητα και βάθος. Οι αμπελώνες των κρασιών βρίσκονται σε σημαντικές τοποθεσίες της Χιλής. Συγκεκριμένα, τα σταφύλια για το Cabernet Sauvignon προέρχονται από την Alto Maipo, η οποία φημίζεται ότι δίνει τα καλύτερα Cabernet Sauvignon της χώρας, ενώ το Carmenere από την Apalta, η οποία δέχεται τις ψυχρές επιρροές τόσο από τις Άνδεις όσο και από τον Ειρηνικό ωκεανό.
- Είδος : Ερυθρός Ξηρός Οίνος
- Ποικιλία : Carmenere
- Φιάλη : 750ml
- Παραγωγός : Primus
- Χώρα Προέλευσης : Apalta, Χιλή
- ΑΠΟΘΕΜΑ: Διαθέσιμο*
- KΩΔΙΚΟΣ: 010-020-0277
*Για άμεση παραλαβή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα






