Το Αλεξανδρινό (40% alc.) είναι ένα σπάνιο τσίπουρο από Μοσχάτο Αλεξανδρείας, που ευδοκιμεί στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λήμνου. Κρυστάλλινο, έντονα αρωματικό με απαλή γεύση, αποτελεί εξαιρετικό συνοδευτικό για μεζέδες, finger foods και ιδανική βάση για την παραγωγή cocktails. Ένα μοναδικό ταξίδι στι..
Το Αλεξανδρινό (40% alc.) είναι ένα σπάνιο τσίπουρο από Μοσχάτο Αλεξανδρείας, που ευδοκιμεί στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λήμνου. Κρυστάλλινο, έντονα αρωματικό με απαλή γεύση, αποτελεί εξαιρετικό συνοδευτικό για μεζέδες, finger foods και ιδανική βάση για την παραγωγή cocktails. Ένα μοναδικό ταξίδι στι..
Το τσίπουρο "Αλλοτινό" είναι ένα αυθεντικό ελληνικό προϊόν που παράγεται με φροντίδα και μεράκι, με επιλογές από διαλεκτά σταφύλια από εκλεκτούς αμπελώνες της Θράκης. Ακολουθώντας την παράδοση, αποστάζεται δύο φορές, αργά - αργά σε χάλκινους άμβυκες. Πρόκειται για ένα πολυποικιλιακό τσίπουρο που στό..
Τσίπουρο πολλαπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Διαυγές, με πλούσιο άρωμα αλλά ταυτόχρονα, διακριτικό στη γεύση, συνώνυμο του καλού, Ηπειρώτικου τσίπουρου (παράγεται στην Άρτα). Πίνεται ευχάριστα σκέτο ή με πάγο...
Τσίπουρο πολλαπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Διαυγές, με πλούσιο άρωμα αλλά ταυτόχρονα, διακριτικό στη γεύση, συνώνυμο του καλού, Ηπειρώτικου τσίπουρου (παράγεται στην Άρτα). Πίνεται ευχάριστα σκέτο ή με πάγο...
Τσίπουρο ΖΗΤΑ 2πλης απόσταξης και χαμηλής Τ σε παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα, από την ποικιλία Ντεμπίνα Ζίτσας 100%, 40% vol. Από την Οινοποιία Ζοίνος, με πλούσιο και αρωματικό χαρακτήρα εσπεριδοειδών, μήλου, αχλαδιού και κυδωνιού. Στο στόμα γεμάτο και ισορροπημένο. Συνοδεύει θαυμάσια ψάρια, κόκκινο κρ..
Για το Τσίπουρο Καλαϊτζή επιλέγονται στέμφυλα εξαιρετικών αρωματικών ελληνικών ποικιλιών από τη θεσσαλική γη, με την ίδια στοργή που ο ίδιος ο Χαράλαμπος Κρομμύδας διάλεγε και ζύγιζε τα σταφύλια του, ώστε να έχει πάντα την τέλεια αναλογία, σύμφωνα με τη δοκιμασμένη συνταγή του. Το Μοσχάτο, η Μαλαγου..
Η διαδικασία της παραγωγής ξεκινά με τη ζύμωση των στεμφύλων η οποία λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Με το πέρας της αλκοολικής ζύμωσης τα στέμφυλα διατηρούνται σε χαμηλή θερμοκρασία και αδρανές περιβάλλον, στις ψυχώμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, με τη χρήση αζώτου, αποφεύγοντας έτσι την ανάπτ..