
Το Aberlour 10 Year Old Forest Reserve προέρχεται από το αποστακτήριο Aberlour και το Speyside της Σκωτίας. Η ετικέτα πήρε το όνομά της εξαιτίας της δέσμευσης του αποστακτηρίου να διατηρήσει το δάσος του Speyside όπου και εδρεύει. Θα ωριμάσει σε ex-bourbon και ex-sherry βαρέλια και θα καταλήξει σε γαλλικά, δρύινα βαρέλια Limousin.
Το Aberlour 10 Years Forest Reserve θα μας χαρίζει ευχάριστα αρώματα με αυτά τη φρέσκιας βελανιδιάς, των ανθών λεμονιάς, του πορτοκαλιού και της μαρμελάδας φράουλα να είναι τα πιο έντονα και αυτά που κατακτούν την οσμή μας.
Στη γεύση η καραμέλα, η πραλίνα και η σταφίδα θα ξεχωρίσουν, συνοδευόμενες από νότες βανίλιας, αποξηραμένων βοτάνων και μπαχαρικών. Στην επίγευση τα μπισκότα βρώμης, και η σταφίδα θα κάνουν έντονη την παρουσία τους, όμως τα μπαχαρικά θα κυριαρχήσουν με το τζίντζερ και την κανέλα να μας δίνουν μια πικάντικη αίσθηση, η οποία θα απασχολήσει για αρκετή ώρα τον ουρανίσκο μας. Αλκοόλ: 40%.
- Είδος : Single Malt Whisky
- Έτη Παλαίωσης : 10
- Αλκοόλ : 40%
- Φιάλη : 700ml
- Παραγωγός : Aberlour
- Χώρα : Σκωτία
- Περιοχή : Speyside
- ΑΠΟΘΕΜΑ: Διαθέσιμο*
- KΩΔΙΚΟΣ: 100-110-0175
*Για άμεση παραλαβή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα










