Η ονομασία Aquavit προέρχεται από το "aqua vitae", που στα Λατινικά σημαίνει "νερό της ζωής". Το Aalborg Taffel Aquavit (45% alc.) παράγεται σύμφωνα με μια συνταγή αμετάβλητη από το 1846 και αποτελεί το πιο δημοφιλές Akvavit στη Δανία. Έχει ένα διακριτικό άρωμα μπαχαρικών, γεύση εσπεριδοειδών, και α..
Το Absente La Creme (18% alc.), είναι µια απαλή εισαγωγή στον µυστηριώδη και κάπως αµαρτωλό κόσµο του αψέντι. Μετά από το Absente και το Grande Absente, θα ανακαλύψουν την πρώτη αψέντι κρέµα λικέρ. Μια γνήσια κρέµα λικέρ µε λιγότερο από 10 mg / λίτρο Thujone. Η Absente La Crème διατηρεί το αληθινό π..
Το Absente 55 απολαµβάνεται από εκείνους που γνωρίζουν την αληθινή παράδοση που περιλαµβάνει µια φλόγα, ζάχαρη, νερό και αψέντι. Μια ιεροτελεστία που εξάπτει τη φαντασία σας. Το Absente 55 (55% alc.) ξεχωρίζει για την πικρία από το αρωµατικό φυτό αψέντι (Artemisia absinthium). Η συνταγή Absente 55, ..
Το Absente 55 απολαµβάνεται από εκείνους που γνωρίζουν την αληθινή παράδοση που περιλαµβάνει µια φλόγα, ζάχαρη, νερό και αψέντι. Μια ιεροτελεστία που εξάπτει τη φαντασία σας. Το Absente 55 (55% alc.) ξεχωρίζει για την πικρία από το αρωµατικό φυτό αψέντι (Artemisia absinthium). Η συνταγή Absente 55, ..
Ένα ελαφρύ και λεπτό σάκε που παράγεται από την διαβροχή Ιαπωνέζικου Yuzu µέσα σε Ginjo σάκε. Ξεκάθαρο προφίλ εσπεριδοειδών µε τραγανό φινίρισµά στην επίγευση...
Είναι ένα παραδοσιακό σάκε, το οποίο παράγεται από ρύζι υψηλής
ποιότητας που έχει αλεσθεί ελαφρά µε σκοπό να αφαιρεθεί µόνο το 30%
του εξωτερικού στρώµατος. Με ελαφρύ στυλ σε σχέση µε άλλα σάκε,
τραγανό, ξηρό και ευκολόπιοτο...
Είναι ένα παραδοσιακό σάκε, το οποίο παράγεται από ρύζι υψηλής
ποιότητας που έχει αλεσθεί ελαφρά µε σκοπό να αφαιρεθεί µόνο το 30%
του εξωτερικού στρώµατος. Με ελαφρύ στυλ σε σχέση µε άλλα σάκε,
τραγανό, ξηρό και ευκολόπιοτο...
Μια από τις ναυαρχίδες της Akashi Tai. Ένα Ιαπωνικό σάκε 17 αλκοολικών βαθµών, πλούσιο και τραγανό που παράγεται από ρύζι άριστης ποιότητας. Κυριάρχα τα αρώµατα από φρούτα και άνθη, ενώ στη γεύση υπάρχει ισορροπία µε έντονες γευστικές νότες από εσπεριδοειδή. Ιδανικό συνοδευτικό για ψάρια, ελαφρώς πι..
Ένα πρωτοποριακό αφρώδες σάκε από το Akashi-Tai. Ο χαρακτηρισμός Junmai Gingjo δείχνει ότι δεν προστέθηκε αλκοόλ μετά τη ζύμωση. Φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο που χρησιμοποιείται στη σαμπάνια, αυτή η ελαφριά και αναζωογονητική έκφραση θυμίζει κάπως το Moscato d'Asti. Ένα υπέροχο απεριτίφ. Αλκο..
Είναι ένα πολυτελές λικέρ δαµάσκηνο, το οποίο παράγεται από την εµβάπτιση φίνων Ιαπωνικών δαµάσκηνων µέσα σε Ginjo σάκε. Από την αρχαιότητα έως σήµερα η Ιαπωνική κουλτούρα αποδίδει στο λικέρ δαµάσκηνο εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες...