Το Clement 10 years, αποστάζεται από µπλε ζαχαροκάλαµο και σε συνδυασµό µε την δεκαετή παλαίωση του σε δρύινα βαρέλια, δίνει µια εξαιρετική γεύση, µε τα µοναδικά αρώµατα κανέλας και βανίλιας να κυριαρχούν...
Αποστάζεται από φρέσκο χυµό ζαχαροκάλαµου, όπως συνηθίζεται στην Μαρτινίκα και φέρει περήφανα τον τίτλο του “AOC Martinique”, σηµατοδοτώντας ένα παραδειγµατικό βαθµό εξειδίκευσης σε κάθε στάδιο παραγωγής. Το σκούρο µαονί χρώµα του οφείλεται στα 15χρόνια τροπικής παλαίωσης του σε βαρέλια ex- bourbon...
Λευκό αγροτικό ρούµι από το νησί της Μαρτινίκας. Προέρχεται από ζυµωµένο φρέσκο χυµό ζαχαροκάλαµου (Vesou) που έχει αποσταχθεί σε Copper Creole still. Εµφιαλώνεται στα 80 proof (40 % alc.) και αποτελεί το αγαπηµένο ρούµι των ντόπιων για το παραδοσιακό cocktail Ti Punch...
Φτιαγµένο αποκλειστικά από την µπλε ποικιλία ζαχαροκάλαµου, διατηρείται για 6 µήνες σε stainless steel vat, δηµιουργώντας ένα αξιόλογο ρούµι µε "γεµάτο σώµα", ιδιαίτερο χαρακτήρα και γεύση που δεν µοιάζει µε οποιοδήποτε άλλο ρούµι στον κόσµο...
Ένα υπέροχο blend από τα καλύτερα λευκά και παλαιωµένα αγροτικά ρούμια εµπλουτισµένο από την εµβάπτιση Creole µπαχαρικών & φλουδών πορτοκαλιού. Έκρηξη γεύσεων και αρωµάτων της Μαρτινίκας. ..
Το Clement Mahina Coco, αποτελεί την λιχουδιά της Καραϊβικής. Παρασκευάζεται από ολόκληρα κοµµάτια καρύδας εµβαπτισµένα µέσα σε agricole rhum, έτσι ώστε να δίνει µια απαλή, πλούσια και εξωτική γεύση στα cocktail σας...
Το Clement Select Barrel, παλαιώνει το λιγότερο για 3 χρόνια, σε δρύινα βαρέλια, ειδικά επιλεγµένα από τον Cellar Master και σε συγκεκριµένες συνθήκες θερµοκρασίας. ∆ιακρίνεται για τα αρώµατα βανίλιας και την διακριτική απαλότητα στον ουρανίσκο...
Το Clement single cask, αποστάζεται εξ ολοκλήρου από µπλε ζαχαροκάλαµα, την καλύτερη ποικιλία ζαχαροκάλαµου, στον κόσµο, σήµερα. Αυτό το εξαιρετικό ρούµι, παλαιώνει για 8 χρόνια σε αµερικάνικα βαρέλια bourbon, προτού επιλεγεί προσεκτικά, από τον cellar master...
Η υπέροχη αλχηµεία της αγνότητας. Ρούµι από χυµό ζαχαροκάλαµου, ωριµάζει φυσικά στα καλύτερα δρύινα βαρέλια του κόσµου, υπό την εποπτεία του cellar master, δίνοντας του λαµπρό µαονί χρώµα & απαλό ώριµο χαρακτήρα...
Φτιαγµένο αποκλειστικά από την µπλε ποικιλία ζαχαροκάλαµου, διατηρείται για 6 µήνες σε stainless steel vat, δηµιουργώντας ένα αξιόλογο ρούµι µε "γεµάτο σώµα", ιδιαίτερο χαρακτήρα και γεύση που δεν µοιάζει µε οποιοδήποτε άλλο ρούµι στον κόσµο...