Το πρώτο Βερμούτ που φτιάχτηκε το 1786, από τον Benedetto Carpano, με την χρήση λευκού κρασιού και φρέσκων βοτάνων από τα βουνά.Ο έντονος βανιλάτος χαρακτήρα εξισορροπείται από αρώματα μπαχαρικών και αποξηραμένων φρούτων όπως γλυκάνισος και φλούδες πορτοκαλιού.Πίνεται παγωμένο πριν ή μετά από ένα δε..
Με ιστορία που χάνεται πίσω στο 1786, το βερμούτ Carpano εκίνησε ουσιαστικά τη συγκεκριμένη κατηγορία αρωματισμένων κρασιών και αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πλέον αγαπημένα βερμούτ σε ολόκληρο τον πλανήτη.Το Carpano Bianco παράγεται από κρασιά βάσης των ποικιλιών Trebbiano, Chardonnay και Cort..
Η αρμονία 10 βοτάνων σε ένα μοναδικό bitter.Το Carpano Botanic Bitter είναι το προϊόν μιας προσεκτικής επιλογής από δέκα αρωματικά βότανα, τα οποία εγχύονται με την παραδοσιακή μέθοδο για να φτάσουν σε μια ισορροπημένη γεύση από όλα τα βοτανικά συστατικά.Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια Carpano ..
Ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν, που θεωρείται ένα μοναδικό βερμούτ από τους επαγγελματίες μπάρμεν και το απαραίτητο συστατικό για τη δημιουργία του τέλειου κοκτέιλ.Σε σύγκριση με την Antica Formula έχει μια λιγότερο έντονη αρωματική νότα εσπεριδοειδών και κυρίως βανίλιας που του προσδίδουν έναν “σ..
Με ιστορία που χάνεται πίσω στο 1786, το βερμούτ Carpano εκίνησε ουσιαστικά τη συγκεκριμένη κατηγορία αρωματισμένων κρασιών και αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πλέον αγαπημένα βερμούτ σε ολόκληρο τον πλανήτη.Το Carpano Dry έχει πιο ξηρή γεύση και χαμηλότερο ποσοστό σακχάρων σε σχέση με τα υπόλοιπ..
Ήταν το 1870 που ένας χρηματιστής συζητούσε με τους συναδέλφους του στο Bottega Carpano και παρήγγειλε το συνηθισμένο βερμούτ με μισή δόση από ένα πικρό λικέρ, χρησιμοποιώντας μάλιστα την έκφραση “Punt e Mes” (μεταφράζεται στο περίπου ως “ένα και μισό”), στη διάλεκτο του Πιεμόντε. Έτσι δημιουρ..